Viemärin avaus


VIEMÄRI EI VEDÄ?

Viemärin avaus

Jos viemäri ei vedä, asialle olisi syytä aina tehdä jotain. Toimiva viemäri ei tukkeudu, vaan kyseessä on silloin toimintahäiriö viemäristössä. Asiaan on syytä reagoida heti, jotta suuremmilta vahingoilta vältyttäisiin.

Esimerkiksi veden käyttöä kannattaa rajoittaa heti. Kun kotikonstit tukkeutuneen viemärin avaamiseen eivät enää auta, on hyvä pyytää ammattilainen paikalle. Kerrostaloasunnoissa olisi syytä ilmoittaa asiasta heti huoltoyhtiölle, jotta ylemmissä kerroksissa asuvat eivät käyttäisi vettä, ennen kuin tukos on saatu poistettua.

Yleisimpiä tukkeutumisen syitä ovat viemäriin kaadetut rasvat sekä viemäriin kuulumattomat vierasesineet.  Myös viemärin ikä vaikuttaa asiaan.  Ajan saatossa taipunut tai heikentynyt viemäriputki saattaa aiheuttaa viemärin tukoksia.

Avaamme tukkeutuneen viemärin painehuuhtelua käyttäen. Tarvittaessa käytämme imua ja viemärirassia tukoksen poistamiseksi. Tuntihintaamme sisältyy myös viemärikameran käyttö, eli voimme samalla kuvata viemärinlinjat, jotta asiakkaalle jää käynnistä videomateriaalia viemärin kunnosta.

Jos tukkeutunut viemäri vaivaa, ota yhteyttä! Laitetaan viemärit kuntoon!

Palvelemme ympäri vuorokauden!

Viemärin avaus

KAUTTAMME AMMATTITAIDOLLA

Viemärin kuvaus ja dokumentointi

Viemärin avauksen tilaajalle lisäpalveluna viemärin kuvaus ja dokumentointi.

Salaojien huuhtelu ja kuvaus

Salaojien ja viemäriverkoston kuntotarkastus luotettavasti meiltä! Lisäpalveluna myös salaojien painehuuhtelu ja salaojakaivojen etsiminen sekä esiinkaivaminen.

Viemärin ohipumppaus

Ohipumppauksessa viemäreiden kautta kulkeva viemärivesi johdetaan väliaikaisesti muualle. Näin varmistetaan kohteen häiriintymätön väliaikainen toiminta.  Ohipumppaus on  yleensä tarpeen saneeraus ja korjaustoiminnan yhteydessä.

Viemärin sulatus

Jäätyneiden viemäreiden sulatukset ovat syytä jättää ammattilaisille. Sulatus vaatii oikeat laitteet ja ammattitaidon, sillä varomattomuus ja väärät keinot viemärien sulatuksessa saattavat aiheuttaa lisävahinkoja.

Viemärin huuhtelu ja kuvaus

Viemärit ovat hyvä huuhdella tasaisin väliajoin, jotta esimerkiksi keittiön lavuaarilta ja astianpesukoneelta poistuva likainen ja rasvainen jätevesi tai kylpyhuoneen viemäreihin kertyneet hiukset ja pesuaineet eivät tuki viemäristöä. Huuhtelun jälkeen viemärilinjan toimivuus paranee.

Pumppaamoiden huolto

Pumppaamot on hyvä tarkistaa, puhdistaa ja huoltaa säännöllisesti häiriöttömän toiminnan turvaamiseksi.

Sadevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus

Vuosittainen sadevesiviemäreiden huuhtelu estää tukosten kehittymisen.

Lokakaivojen tyhjennykset

Kaivojen säännöllinen tyhjennys pitää viemärijärjestelmän kunnossa.

Pohjaviemäreiden hionta

Teemme valurautaviemäreiden hiontoja niin yksityisille kuin sukitusyrityksillekin. Vesimoottorilla toimivan huuhteluauton letkun päähän kiinnitettävä rassi jyrsii ja huuhtelee viemärin samanaikaisesti.

Viemärin paikantaminen

Joskus viemäreiden sijainnit eivät ole tarkalleen tiedossa, vaikka käytössä olisikin suuntaa antavat pohja viemäriverkostosta. Paikannamme viemärit paikannuslaitteen ja viemärikameran avulla.

Hiekan- ja öljynerotuskaivojen sekä rasvakaivojen tyhjennykset

Kuulumme jätehuoltorekisterin piiriin ja huolehdimme hiekan- ja öljynerotuskaivojen sekä rasvajätteiden asianmukaisen tyhjennyksen ja poisviennin.