Viemäri­palvelut

Viemäri tukossa? Viemärin avaus, kuvaus, rassaus, huuhtelu ja huolto putkistolle hoituu meiltä ammattitaidolla. Tyhjennämme ja tarkastamme kaivot. Tilaa myös ohipumppaus.

Viemäripalvelut monipuolisesti

Suomen Viemärihuolto Oy on asiakaslähtöisesti palveleva, viemäreiden huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme koko Uudenmaan alueella.

Tällä hetkellä käytössämme on seitsemän monipuolisesti varusteltua imu-/painehuuhteluautoa työntekijöineen sekä monipuolinen kuvausauto. Kalustoomme on tulossa lisäystäkin lähiaikoina. Olemme valmiita auttamaan ympäri vuorokauden, vastaten joustavasti kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Kysy meiltä juuri tarvitsemaasi palvelua, tartumme ilolla niin pieneen kuin suureenkin tehtävänantoon!
Viemärin avaus

Viemärin avaus

Avaamme tukkoiset viemärit vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Teemme myös paineviemärin avauksia. Kysy apuamme aina, kun viemäri reistailee; meiltä löytyvät oikeat konstit kaikenlaisiin viemäreihin.
Viemärin kuvaus

Viemärin kuvaus

Viemärien kuvaus ja dokumentointi ovat tavaramerkkimme. Kuvaamme putkiston jokaisen avauksen yhteydessä parhaan laadun takaamiseksi. Suoritamme viemäriverkoston kuvauksia myös viemärisaneerausten suunnitteluun ja kuntokartoituksiin.
Salaojien kuvaus

Salaojien kuvaus

Kuvaamme salaojat ja etsimme kadonneet salaojakaivot nopeasti ja tehokkaasti. Meiltä voit tilata myös salaojien huollon ja uuden salaojaverkoston käyttöönottotarkastuksen.
Viemärin ohi­pumppaus

Viemärin ohi­pumppaus

Ohipumppauksessa viemäreiden kautta kulkeva jätevesi johdetaan väliaikaisesti muualle. Näin varmistetaan kohteen viemäreiden häiriintymätön toiminta. Tämä on tarpeen esimerkiksi viemäriremontin yhteydessä, esimerkiksi vaihdettaessa jätevesilinjaa uuteen.
Viemärin sulatus

Viemärin sulatus

Sulatamme jäätyneet viemärit ja kaivot turvallisesti ja tehokkaasti. Kutsu meidät, kun pakkanen yllättää ikävällä tavalla, ja hoidamme viemärin jälleen toimintakuntoon!
Viemärin huuhtelu

Viemärin huuhtelu

Säännöllinen huuhtelu pitää viemäriputket toimintakuntoisina ja pidentää koko viemäriverkoston käyttöikää.
Pumppaamon huolto

Pumppaamon huolto

Olemme käytettävissäsi, kun pumppaamonne kaipaavat huoltoa ja kunnossapitoa. Hanki meiltä säännöllinen huoltotarkastus ja voit olla varma, että pumppaamo toimii moitteettomasti.
Sadevesikaivon tyhjennys

Sadevesikaivon tyhjennys

Kun sadevesikaivo ei vedä, kutsu meidät hätiin! Tyhjennämme, tarkastamme ja puhdistamme kaikenlaiset sadevesikaivot nopeasti ja tehokkaasti.
Viemärin rassaus

Viemärin rassaus

Rassaus irrottaa pinttyneen jätteen viemäriputkista ja ennaltaehkäisee tukoksia. Rassaamme myös salaojaputkiin kasvaneet juuret ja huollamme salaojat kuntoon.
Viemärin paikannus

Viemärin paikannus

Jos viemärikaivon kansi on kadonnut näkyvistä tai sijainti on hukassa, tilaa meiltä paikannus.
Rasvakaivon tyhjennys

Rasvakaivon tyhjennys

Rasvakaivon säännöllinen tyhjennys ja anturien tarkastus pitää kokonaisuuden kunnossa ja huollettuna.
Öljyn- ja hiekanerotuskaivon tyhjennys

Öljyn- ja hiekan­erotus­­kaivon tyhjennys

Tyhjennämme öljy- ja hiekan­erotus­kaivonne ympäristö­ystävällisesti.

Kun tarvitset viemärihuoltoa, kutsu meidät paikalle!

Olemme asiantunteva ja ammattitaitoinen toimija Tuusulasta. Meiltä saat nopean avun aina, kun sitä tarvitaan. Ota yhteyttä, niin huollamme viemärit, kaivot ja pumppaamot parhaaseen toimintakuntoonsa!
Viemäripalvelut
Ota yhteyttä - WhatsApp

Tavoitat meidät helposti myös WhatsApp -viestillä!

Ota numeromme talteen ja laita viestiä aina, kun tarvitset apuamme. Vastaamme yhteydenottoosi nopeasti. Meiltä saat palvelua vuorokauden ympäri.

Jätä WhatsApp-viesti →
Viemäri tukossa, soita apua

Soita meille, kun kaipaat ripeää palvelua

Kun viemäri tuottaa ongelmia ja apu on tarpeen, soita päivystävään palvelunumeroomme. Neuvomme mielellämme kotikonsteissa ja saavumme nopeasti paikalle hoitamaan asiat kuntoon!

Soita päivystysnumeroon →