Öljyn- ja hiekan­erotus­­kaivon tyhjennys

Öljy- ja hiekanerotuskaivon tyhjennys helposti ja vaivattomasti. Toimimme ympäristöystävällisesti. Kutsu meidät, niin öljyn- ja hiekanerotin pysyy kunnossa.

Hiekan- ja öljynerotuskaivojen tyhjennys

Tyhjennämme myös hiekan- ja öljynerotuskaivoja. Kohteesta riippuen nämä voivat olla erillisiä tai yhdistelmäkaivoja, sillä öljyn ja hiekan erotus liittyvät usein yhteen. Niitä löytyy esimerkiksi autokorjaamoista, mutta pienimuotoisina myös yksityisasuntojen autotalleista.

Tavallisesti kiinteä aines menee hiekanerottimeen ja öljy ja vesi erotellaan toisistaan säiliössä, jossa öljy jää pinnalle sitä raskaamman veden painuessa alapuolelle. Sakka laskeutuu lopulta pohjalle.

Mikä on öljyn- ja hiekanerotin?

Hiekanerottimen tehtävänä on estää hiekkaa ja samankaltaisia aineksia joutumasta viemäriverkostoon. Autopesulan hiekanerotuskaivon tyhjennys ja pesu on tehtävä säännöllisin väliajoin, jotta kaivo toimii jatkossakin kuten sen on tarkoitus. Sitä suositellaan tyhjennettäväksi vähintään kerran vuodessa, tarpeen mukaan useamminkin. Puhdistettua jätettä on mahdollista hyödyntää esimerkiksi maanrakennustarkoituksiin.

Hiekanerotuskaivon tyhjennys

Öljynerotuskaivo pitää öljyjätteen poissa kunnan viemäriverkostosta. Erottimen tarkastus on hyvä tehdä ainakin kahdesti vuoteen, tarvittaessa useamminkin, jos käyttö on aktiivista.

Mitä öljyn- ja hiekanerotuskaivojen tyhjennykseemme kuuluu?

Imupaineautomme avulla säiliön tyhjennys onnistuu helposti ja vaivattomasti. Jos öljynerotuskaivo on suuri, otamme ensin talteen pintaöljyn, sitten väliveden ja viimein pohjasakan, joka sekin kuljetetaan pois hävitettäväksi turvallisesti.

Erotinkaivon tyhjennys

Ohjaamme poistettavan öljyn asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Väliveden voi laittaa kaivon puhdistuksen jälkeen takaisinkin, varsinkin pikkukaivoissa se on paitsi käytännöllisempää, myös edullisempaa.

Pyydä tarjous kertaluontoisesta hiekan- ja öljynerotuskaivon tyhjennyksestä tai tilaa säännöllinen tyhjennyspalvelu. Meiltä saat aina juuri tarpeisiisi sopivan palvelun!

Jaa tämä sivu: