Salaojien kuvaus

Kuvaamme salaojat, etsimme kadonneet salaojakaivot. Tilaa meiltä salaojien kuntotarkastus tai uuden salaojaverkoston käyttöönottotarkastus. Myös painehuuhtelua.

Salaojien kuvaus

Kuvaamme salaojat, etsimme kadonneet salaojakaivot. Tilaa meiltä salaojien kuvaus tai uuden salaojaverkoston käyttöönottotarkastus. Meiltä myös salaojien painehuuhtelu.


Ota yhteyttä 0400 330 803


Salaojat kunnossa?

Salaojien tarkoitus on pitää talon perustukset kuivina ja terveinä. Toimivat salaojat ovat tärkeä osa rakennuksen pohjan hyvää kuntoa. Niinpä salaoja- ja sadevesiputket on hyvä tarkistaa aika ajoin, jotta voidaan varmistua siitä, että järjestelmä toimii oikein.

Moni kosteusongelma juontaa juurensa siitä, että salaojat ovat tukossa tai pintavesiä ei ole alun perinkään johdettu kulkemaan oikein rakennuksen ympärillä. Salaoja voi myös olla täyttynyt vedellä, jos perusvesipumppaamo ei toimi ja pidä vettä liikkeellä. Vanhemmissa rakennuksissa ei välttämättä ole salaojitusta lainkaan, tai se on väärällä korkeudella niin, ettei vesi kulje toivotulla tavalla. Kun kaadot ovat oikein ja kosteus johdetaan pois perustusten luota, se ei pääse nousemaan rakennukseen ja aiheuttamaan vahinkoa. Salaojien huolto on siis samalla koko kiinteistön huolenpitoa.

Myös nurmialueilla tai pelloilla putket voivat ajan kanssa haurastua ja reikiintyä sääolosuhteiden, puiden juurien ja muun kulutuksen seurauksena. Näin salaojaputket tukkeutuvat niihin valuvasta maa-aineksesta. On myös tavallista, että vuosien myötä tarkastuskaivot ovat kadonneet näkyvistä maan alle. Paikannuslaitteillamme pystymme löytämään piiloon jääneet kaivonkannet, saamme ne kaivetuksi esiin ja puhdistetuksi.


Huolehdimme kiinteistösi kunnosta

Hyvin varustelluista autoistamme löytyvät tarvittavat välineet myös rassaukseen ja yleensä myös mahdolliset juuret voidaan rassata pois salaojaputkistosta jo samalla käynnillä. Tavoitteemme on säästää asiakkaamme aikaa ja rahaa toimimalla tehokkaasti ja monipuolisesti; vaikka tulisimme paikalle yhden tehtävän puitteissa, samaan tuntihintaamme sisältyvät joustavasti muutkin tarvittavat toimenpiteet. 

Jaa tämä sivu: