Viemärin huuhtelu

Viemärin säännöllinen huuhtelu ja kuvaus pidentää viemäriverkoston käyttöikää. Ennakoiva huuhtelu säästää remonttikuluissa. Meiltä myös ojarummun huuhtelu.

Autoistamme löytyy runsaasti erilaisia suuttimia kunkin huuhtelukohteen tarpeisiin. Olipa kyseessä sadevesikaivon pesu, ojarummun huuhtelu, likavesikaivo tai jokin muu huuhtelutehtävä, meiltä se luonnistuu! Käytössämme on viisi hyvin varusteltua työautoa, keväällä tulossa jo kuudeskin, ja viemärin huuhtelu hoituu kätevästi jokaisella näistä monikäyttöisistä imuautoistamme.

Ennakoiva viemärin huuhtelu

Ennakoiva viemärin huuhtelu on nouseva trendi Suomessakin. Sen avulla voi säästää myöhemmissä remonttikuluissa, kun viemäriputket pysyvät hyvässä kunnossa ja siisteinä.

Viemärin puhtaanapito ja säännöllinen huolto on tärkeää, sillä ajan myötä viemäri rasvoittuu käytössä ja sinne voi kertyä kaikenlaista roskaa ja sakkaa. Esimerkiksi keittiön pesualtaan viemäristä ja astianpesukoneen poistoputkesta kulkeutuu pikkuhiljaa likaa, rasvaa ja ruoantähdettä. Kylpyhuoneen viemäreitä tukkivat hiukset ja pesuaineet, jaloista kantautuva hiekka ja usein wc-pyttyyn päätyy sinne kuulumatonta ainesta, joka voi tukkia viemärin.

Omakotitalon viemärien huuhtelu suositellaan tehtävän kymmenen vuoden välein, kerrostaloissa voidaan huuhdella pystylinjat niin sadevesilinjojen kuin asuntojen jätevesilinjojenkin osalta, joissa jokaisella päällekkäisellä keittiöllä ja jätevesilinjalla on oma nousunsa.

Palveluumme kuuluu vakiona, että aina huuhtelun yhteydessä viemäriputkisto myös kuvataan. Näin selviää viemärin toimintakunto ja siellä mahdollisesti piilevät ongelmat saadaan päivänvaloon. Kun niihin tartutaan ajoissa, ei suurempia vahinkoja ehdi syntyä.

Sadevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus

Viemärin huuhtelu on etenkin kiinteistöpuolella ennakoiva toimenpide, että sadevesiviemärit eivät menisi tukkoon.

Viemärin huuhtelu ja kuvaus

Jokaisella viemäriyhdistelmä / imuautoistamme pystyy huuhtelemaan ja autoista löytyy sopiva suutin aina huuhtelukohteen tarpeen mukaan.

Ojarummun huuhtelu

Palvelemme myös huuhtelemalla tienalituksia maanteiden varsilla. Kun ojarumpuja huuhdellaan, ojat tyhjenevät paremmin. Ne myös vetävät paremmin, eivätkä ne jäädy niin helposti. Näin vältytään ojaveden nousemiselta tielle tai ympäristöön.

Soita paikalle Suomen Viemäripalvelu Oy, kun kaipaat monipuolista osaamista. Meiltä viemärin huuhtelu sujuu - olipa kyseessä mikä tahansa puhdistettava kohde, voitte luottaa, että pesemme ja huuhtelemme huolella, aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Jaa tämä sivu: