Viemärin ohi­pumppaus

Viemärin ohipumppaus nopeasti ja tehokkaasti imuautolla. Putkiremontti, viemärisaneeraus tulossa? Luota meihin, kun jätevesi on siirrettävä väliaikaisesti.

Palveluihimme kuuluu myös viemärin ohipumppaus. Imu/painehuuhteluautollamme pystymme keräämään lokaveden talteen ja siirtämään sen toisaalle erillisen pumppaamon kautta.

Ohipumppaus on tyypillisesti tarpeen saneeraus- ja korjaustoiminnan yhteydessä, mutta aina voi syntyä yllättäviä tilanteita, joissa nopea apu on tarpeen. Kun vesi on kertynyt väärään paikkaan, huolehdimme tilanteen kuntoon puolestanne. Autoissamme on aina vakiovarusteena myös viemärikamerat, joten samalla käynnillä voimme kuvata putkiston tai uusitun linjan ja varmistaa sen toimivuuden.

Milloin ohipumppausta tarvitaan?

Ohipumppauksessa viemäreiden kautta kulkeva jätevesi johdetaan väliaikaisesti muualle. Näin varmistetaan kohteen viemäreiden häiriintymätön toiminta. Tämä on tarpeen esimerkiksi viemäriremontin yhteydessä, esimerkiksi vaihdettaessa jätevesilinjaa uuteen. Näin vettä ei tarvitse katkaista kaikkialta, kun yhtä kohtaa korjataan. Toisinaan ohipumppaus voi myös auttaa avaamaan viemärin tukoksen.

Viemärin ohipumppaus

Samoin ohipumppaus voi tulla tarpeeseen vaikkapa maanrakennustyömaalla, kun työn alla ollut syvennys on täyttynyt rankkasateiden tuottamilla hulevesillä ja työnteko sen johdosta estynyt. Uppopumpulla pystymme imemään ylimääräiset vedet loka-autoon ja siirtämään ne erillisen pumpun avulla toisaalle. Imuautomme pumppausteho on jopa 8m3 minuutissa ja saamme suuremmatkin määrät nestettä siirrettyä nopeasti ja tehokkaasti.

Luota ammattilaiseen

Suomen Viemärihuolto Oy on luotettava kumppani viemäriremonttia tehdessänne. Kutsu meidät hätiin, kun tarvitsette apua ohipumppauksen suhteen. Meiltä saat monipuolista palvelua nopeallakin aikataululla!

Jaa tämä sivu: