Viemärin paikannus

Onko viemärikaivon kansi kadonnut näkyvistä? Tilaa meiltä paikannus, jos viemäri on hukassa. Viemärikameramme avulla säästämme urakoitsijan turhalta työltä.

Toisinaan viemäriputki ei ole siellä, missä sen oletetaan olevan. Kuvat eivät aina vastaa totuutta, ja sen myötä etenkin vanhojen talojen rakennuspiirustukset saattavat tuottaa yllätyksiä; kun seinää tai lattiaa avataan, ei putki löydykään merkitystä paikasta. Joskus viemäreiden sijainnit eivät ole tarkalleen tiedossa, vaikka käytössä olisikin suuntaa antava pohja viemäriverkostosta. Viemärin paikannus ennen työn aloittamista on kannattava toimi, varsinkin jos kyseessä on ikääntyneempi taloyhtiö tai putkien sijainnissa on epävarmuutta.

Suomen Viemärihuolto Oy on palveluksessanne tämänkin asian kohdalla; viemärikameramme avulla etsimme kadonneet viemärit ja säästämme urakoitsijan turhalta työltä. Viemärikamerassamme on lähetin ja sille vastalaite, jonka avulla oikea kohta on paikannettavissa.

Viemärin paikannus

Jos tulossa on vaikkapa rakennuslaajennus ja viemärin sijainti halutaan selvittää uuden vesipisteen liittämistä varten, voimme piirtää rakennusliikkeelle runkolinjan niin, että rakenteita tarvitsee avata mahdollisimman vähän. Samoin piha-alueilla paikantamalla voi etsiä esimerkiksi tarkastuskaivon tai jos halutaan lisätä pihalle sadevesikaivoja.

Liittäessänne verkkoon uutta viemäriä, on viisasta selvittää etukäteen, missä vanha viemäriputkisto todellisuudessa kulkee. Kutsu apuun osaava tiimimme, kun tarvitset viemärin paikannusapua!

Jaa tämä sivu: