Viemärin sulatus

Tulviiko piha, onko viemäri jäätynyt? Sulatamme jäätyneet viemärit ja kaivot tehokkaasti. Viemärin sulatukset ja huuhtelut turvallisesti nopealla aikataululla.

Tulviiko pihasi vedestä? Talvisin sadevesikaivot kaduilla ja talojen pihoissa jäätyvät helposti tukkoon, jolloin kevään tullen sulamisvedet eivät pääse kulkemaan vapaasti ja muodostavat lammikoita. Muutaman sadepäivän jälkeen sadevesiviemärit eivät välttämättä vedä ja vesi jääkin kadunvarsille sekä pihoille seisomaan. Sadevesikaivojen säännöllinen tyhjennys ja puhtaanapito varmistavat, että viemärijärjestelmä toimii hyvin ja vesi virtaa kuten kuuluukin.

Pakkanen voi tehdä myös tepposensa jäädyttämällä vanhat viemäriputkistot. Viemärin sulatus on aina ammattilaisen työtä, sillä varomaton tai taitamaton sulatusyritys voi aiheuttaakin alkuperäistä suuremmat vahingot. Jäätymisen ennaltaehkäisy ja varautuminen onkin viisasta, jos sää kylmenee äkillisesti. Meiltä löytyy myös lämpövastuksia, joita voi käyttää ennaltaehkäisevästi esimerkiksi kourujen avoimina pitämiseen.

Suomen Viemärihuolto Oy auttaa asiakkaitaan myös kaikissa viemärin sulatustöissä, olipa kyseessä jäätynyt sadevesikaivo tai jätevesilinjasto. Kaikissa autoissamme on vakiovarusteena kuumavesipannut, joiden avulla pikkuhiljaa sulatamme jäätyneet viemärit auki 80-asteisella vedellä ja tarpeen mukaan painehuuhtelulla avustaen, kunnes järjestelmä toimii taas normaalisti.

Kauttamme saatte viemäreiden sulatukset ja huuhtelut hoidetuksi nopeallakin aikataululla. Päivystämme 24/7 ja olemme apunasi juuri silloin, kun tarvitset meitä.

Jaa tämä sivu: